Gör rum för vackrare väggar med skicklig tapetsering

Med en vacker tapet har du både inredning och design i ett. Få tapeten på plats med hjälp av proffs, så har du väggar som håller sig vackra länge. Tillsammans med JPR Entreprenad får du utbildade och erfarna målare som kan hantera alla typer av tapeter, rum och renoveringsprojekt. Idag hjälper vi både privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med målning och tapetsering.

Varför ska proffs tapetsera?

Tapetsering är en hantverkskonst som lyfter arkitektur och skapar stämning. Det är ett hantverk. Med utbildade målare och med målare med många års erfarenhet, får du kunskap som garanterar ett vackert slutresultat. Du som privatperson får komplett hjälp att både tapetsera och måla om vid renovering och nybyggnationer. Samtidigt hjälper vi många fastighetsägare och bostadsbolag som vill kunna erbjuda hyresgästerna snabb renovering och kunna få förnya sina hem med hjälp av tapetsering. Genom bredden på vår erfarenhet så kan vi hantera alla typer av tapeter och underlag.

Så här fungerar det:
  • Kontakta oss och ställ en fråga kring tapetsering och målning.
  • Vi diskuterar igenom uppdraget och gör ett personligt besök.
  • Efter att offerten är godkänd och vi har en skriftlig överenskommelse planeras uppdraget.
  • Vid uppdrag hos hyresgästföreningar eller bostadsrättföreningar står JPR Entreprenad för all planering av uppdraget och kontakt med boenden.

Vilka typer av tapetseringar kan du få hjälp med hos oss?

Det enkla svaret är alla. JPR Entreprenad finns både i Stockholm och i Gävle. Med stort stall av rutinerade målare kan både större projekt med renovering av hyresrätter och privatpersoner som behöver hjälp få tapetsering av oss. Oavsett om det är en herrgård eller en två i Bandhagen som behöver få upp tapeteter, så levererar vi ett slutresultat som är snyggt och kommer att sitta länge. Här kan du se tidigare uppdrag.

Vad är viktigt vid tapetsering?

Både vid målning och tapetsering är underlagsarbetet mer än halva resultatet. Det kan inte nog betonas att har du inte gjort ett ordentligt arbete med att få bort gammal tapet och spacklat igen ojämnheter och spikhål, då kommer det högst troligt att synas genom den nya tapeteten. Är det svårt att få bort gamla tapetrester så finns det möjlighet att bredspackla över eller sätta en utjämnande renoveringstapet. Vi har sett de flesta underlag och vi vet hur du smartast får ett snyggt resultat. Investera i fina tapeteter, men investera också i att få upp dem så att de kommer till sin rätt utan misspass och fula ojämnheter.

Hur väljer du tapet?

Idag finns ett brett utbud av tapeter att välja mellan. Mönster, färger och även textur finns i alla möjliga varianter och utförande. Ett gott råd är att satsa på kvalitet när du väljer tapet. Det kommer att göra att tapeten sitter längre, kan torkas av utan problem och inte så lätt påverkas av vardagens slitage. Att kombinera målade ytor och tapetsera en fondvägg är ett sätt att ytterligare kunna hitta det uttryck som du letar efter i ditt hem. Behöver du råd om vilken typ av tapet som passar ditt renoveringsprojekt, så är du varmt välkommen att fråga oss. Vi hjälper både företag, kontors-fastigheter, hyresrätter och privata bostäder med tapetsering.