Fastighetsservice hos JPR Entreprenad

Vårda din fastighet och se till att små reparationer eller mindre lokalanpassningar blir gjorda när du behöver det. JPR Entreprenad är din partner för företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som behöver smidig och kunnig hantverkarhjälp. Vi finns både i Stockholm och Gävle och löser allt ifrån reparation av cykelbod, till ombyggnad av kontorsrum, uteplats eller ommålning av trapphus. Med ett serviceavtal så vet du att du har hantverkare som alltid kommer i rätt tid och till rätt pris.

Vad innebär fastighetsservice?

Fastighetsservice handlar om inre och yttre skötsel av fastigheter. Vad innebär för en bostadsrättsförening eller ett fastighetsbolag med hyresrätter är högst individuellt. Det kan vara ett avtal som fastighetsbolag eller bostadsrättsföreningar sluter med oss där vi hjälper till att lösa mindre reparationer, underhåll och små ombyggnationer. Det kan också vara ett avtal där vi går in som underleverantörer till entreprenadföretag som också erbjuder byggservice. Tillsammans med oss har du alltid hantverkare tillgänglig och kan få både snickare och målare, tillsammans med rörmokare och elektriker på plats inom kort tid.

Varför är fastighetsservice en bra investering?

Nyckeln är att du får tillgång till löpande service och kan få hjälp med att lösa mindre skavanker innan situationen blir värre och kräver mer omfattande reparationer. Det ger dig möjlighet att vårda din bostad eller dina fastigheter genom ett löpande samarbete med oss. Det sparar tid och pengar, samtidigt som du behåller en välskött fastighet. Har du hyresgäster betyder det att du kan erbjuda snabba åtgärder när några problem uppstår och öka trivsel och trygghet.

Vad kan ingå i fastighetsservice?

Fastighetsservice är ett brett område och omfattar i princip allt som ser till att fastigheter är i god kondition. Många bolag erbjuder snöröjning, el-service, service av tvättmaskiner och andra gemensamma faciliteter, men det handlar också om att måla om trapphus, fönster och andra ytor regelbundet – och att reparera när skador uppstår. Hos JPR Entreprenad kan du få hjälp med bygg- och målarservice av kunniga och erfarna hantverkare.

Vill du veta mer om fastighetsservice?

Här kan du se kunder som vi har utfört fastighetsservice till, men det allra enklaste är att kontakta oss för att se vilka behov som finns och ta ett öppet samtal kring en lösning som är skräddarsydd för dig.