Företagspresentation

JPR Entreprenad AB startades med ambitionen att erbjuda er som kund en partner med en bred kompetens, kapacitet och erfarenhet av att ta helhetsansvar över en byggprocess, där ni som kund skall finna den hjälp ni söker. För oss är tydlighet, god kommunikation, trygghet, tillgänglighet och samarbete en förutsättning och ett vinnande koncept. Därför ser vi till att alltid inkludera dessa komponenter i våra projekt. 

Vi utför bygg- och målerientreprenader åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag och privatpersoner som generalentreprenör samt totalentreprenör.

Vi är relativt nyetablerade på marknaden med våra 2 år som företag inom den här nischade banan i branschen.  Idag, 2022, har vi lagt i en högre växel och har höga ambitioner om att satsa fullt ut på JPR entreprenad, som heltidsarbete för oss som driver bolaget. Vi jobbar med egen personal men har flera bra samarbetspartner inom diverse branscher så som; byggeri, elektriker, måleri, plåtslagare, ventilationsmontörer, rörläggare samt diverse typer av underleverantörer. 

Vi har ett brett kundregister och dessa är allt från; bostadsrättsföreningar, kommuner och privatpersoner. Vår breda kundbas är ett bevis på att vi är ett kvalitativt företag som axlar våra förväntningar. 

Entreprenad

  • Byggentreprenader: vi jobbar med alla typer av byggentreprenader så som; renovering, ombyggnationer, tillbyggnationer och nybyggnationer och så vidare. 
  • Målerientreprenader: vi jobbar med alla typer av målerientreprenader exempelvis; invändig målning/tapetsering, utvändig målning, fasadrengöring, trapphusmålningar med mera.


Service

Vi utför alla typer av servicearbeten såsom: dörrbyten, golvläggning, målningsarbeten med mera. Varmt välkommen att kontakta oss så att vi kan lösa just dina servicebehov. 

Viktiga ledord som vi arbetar efter

Det är en självklarhet för oss att vara tydliga genemot dig som kund. Inga oväntade överaskningar ska dyka upp. Därför är vi måna om att ha en kontinuerlig dialog och diskutera alla detaljer med er från start. En viktig del blir då att komma till platsen där vi ska arbeta och få diskutera era önskemål för att sedan lämna över en kostnadsfri offert till er. Vi ser väldigt många vinster i att samarbeta med er, hela vägen.

Du som kund är alltid vårt fokus och du ska få ditt arbete utfört med en hög kvalitet - du ska glädjas åt vårt jobb långt in i framtiden. Samtidigt är tillgänglighet ett annat ledord som vi värnar om inför dig som kund. Vi finns alltid tillgängliga för dig, oavsett vad du undrar över - från byggprojektets start till och med att vi kan lämna över det färdigställdad slutresultatet åt er som vi har arbetat fram tillsammans. 

Alla våra projekt och beställare är unika med olika förutsättningar. Vi jobbar efter att gemensamt med er få finna den ekonomiska lösningen som passar för just er och ert projekt. Ekonomisk uppföljning med avstämningar mot fast pris (eller budget) är därför en självklart för oss och en säkerhet för alla inblandade parter.

Vardagen är inte alltid lätt att få ihop. Vi möter allt som oftast tidspress i vardagen - både inom arbetslivet och i privatlivet. Oavsett om ni står inför en komplicerad renovering eller ombyggnation av ert kontor, lager eller er bostad så finns vi med under hela processen för att bistå med vår kunskap och erfarenhet. Vi finns här för att hjälpa er med tidsplanering, optimering och struktur i ert projekt.

Tack vare dessa komponenter ska du som kund alltid känna dig trygg i samarbetet med oss

Gävle


JPR Gävle
026-420 40 00
info@jprentreprenad.se
Orgnr: 559265-1276

Stockholm


JPR Stockholm
08-724 60 00
info@jprentreprenad.se
Orgnr: 559265-1276

Några av våra ramavtalskunder