Köksrenovering för hemmets hjärta

Ett av ett hems centrala rum är köket, och med en köksrenovering kan du enkelt skapa plats för både umgänge och en smidig vardag. JPR Entreprenad hjälper bostadsbolag, bostadsrättföreningar och privatpersoner med köksrenovering. Hos oss får du en modern helhetslösning som innehåller både snickare, målare, rörmokare och elektriker. Alla med kunskap, erfarenhet och engagemang för skräddarsydda och snygga lösningar.

Vad kostar köksrenovering?

Tusen faktorer beror på hur mycket en köksrenovering kostar. Som privatperson behöver du tänka igenom vilken nivå du vill ha på din renovering. Ibland krävs en genomgripande förändring, ibland kan du få stor skillnad bara genom små ändringar. Ett tips är att tänka igenom materialval och fundera igenom vad som är mest ekonomiskt och fungerar bäst för din familj på sikt. Det kan påverka slutsumman. För oss är det viktigt att möta ditt behov, oavsett om du är en privatperson eller ett byggföretag som behöver en underleverantör till en renovering i ett hyreshus. Vill du veta vilka typer av kök vi har renoverat? Vill du veta mer om vilka lösningar som kan passa ditt kök? Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal. Vi finns i Stockholm och Gävle.

Hur kan du enkelt förnya ett kök?

Det allra enklaste sättet att göra om ett kök är att byta luckor och måla om. Det kan du enkelt få hjälp med hos oss. Vi har idag ett tiotal utbildade och erfarna målare som kan kulörer och kan ge goda råd vid produktval. Tillsammans med snickare som har erfarenhet av köksmontering kan du snabbt få ett nytt kök. Vill du göra en mer omfattande renovering och skapa mer ytor och större arbetsytor, då är har du en helhetslösning hos oss. Här kan du se kök som vi har renoverat, men tillsammans så får du en lösning som passar dina behov.

Varför ska köksrenovering kombineras med stambyte?

För bostadsföreningar och hyresfastigheter behöver stammar bytas ut vart tjugonde år. Med nya stammar är det också en god idé att passa på att renovera kök och badrum. Hos oss kan bostadsrättsföreningar och fastighetsägare får en pålitlig och rutinerad partner som kan ta helhetsansvar för köksrenovering. Vi är vana att panera och genomföra renoveringar där många lägenheter ingår, och vet vad som krävs för att arbeta med förtroende hemma hos människor. För oss är det självklart att ta hand om all information till hyresgäster och bostadsrättsinnehavare. Det ger snabbare informationsvägar med mindre frustration och förseningar. Samtidigt blir det bekvämare för dig. Vi är också en del av ID06, vilket gör att du får en partner som arbetar för en hållbar och säker byggbransch.

Goda råd inför din köksrenovering

  • Planera renoveringen och lägg tid på att få en bra start på projektet. Det brukar spara tid och pengar i slutändan.
  • Leta inspiration och titta gärna på oväntade planlösningar, men glöm inte bort att ett kök också är en arbetsplats. Att skapa bra flöden där det blir lätt att tömma diskmaskinen eller nå kylskåpet är viktiga delar i trivsel.
  • Var beredd på överraskningar, Det är alltid bra att ha en budget, och gärna lite luft för extra kostnader. Speciellt i äldre hus kan det vara värt med extra trygghet.
  • Se till att du tittar över uppvärmning och miljövänlighet när du renoverar. Vi hjälper gärna till med produkter som belastar miljön mindre, och med återbruk av byggmaterial.