Bygg nytt med tryggt och snyggt resultat

Att som privatperson bygga ett nytt hus är ett av de största byggprojekten du kan välja att genomföra. Att som byggföretag hitta rätt underleverantörer när det är dags för stora nybyggnationsprojekt är en konst. Tillsammans med oss får både privatpersoner och företag ett byggföretag som kan leverera skickliga snickare och målare till varje uppdrag, och som med ett stort nätverk tar ansvar för att slutbesiktningen inte bjuder på några överraskningar.

Varför är JPR Entreprenad med ID06?

ID06 är ett system för att kunna identifiera personer på byggarbetsplatser. Det är en hjälp för att skapa en säkrare och bättre byggbransch, och för JPR Entreprenad är det självklart att vara en del av det arbetet. När du som företag letar underleverantör eller som privatperson letar efter byggföretag så får du hos oss en partner som följer alla regler, föreskrifter och lagar som finns inom byggbranschen. För oss är det en lägsta nivå. Till det lägger vi ansvar, engagemang och yrkeskunnande. Det är något som vi är stolta över, och också för mycket uppskattning för; det ger ett gott resultat.

Hur lång tid tar det att bygga ett hus?

Det är en fråga som kommer att ge olika svar beroende på vem du fråga. Att bygga ett hus, och som privatperson vara byggherre är ett stort och omfattande projekt. Räkna med att det tar längre tid än beräknat, kräver fler beslut än vad du tänkt och att det är bra att ha en budget för överraskningar. Det allra viktigaste dock, för att det ska bli en bekväm resa och att du ska kunna vara trygg under hela processen är ditt val av byggpartner. Var noggrann när du gör ditt urval och gör ordentligt bakgrundskontroll. JPR Entreprenad har lång erfarenhet och är en partner som löser alla steg i processen.

När är det värt att bygga nytt hus?

Det kan vara värt att bygga nytt hus när ditt nuvarande hus och bostad inte kan möta din familjs behov, och det inte finns möjlighet att bygg om eller bygga nytt. Det kan också vara värt att bygga nytt hus för dig som inte är så intresserad av att ha en bostad med renoveringsbehov. Ett nybyggt hus ska kunna fungera fläckfritt under ett stort antal år utan att du behöver fundera på åtgärder eller förändringar.

Är JPR Entreprenad en partner vid del- och helentreprenad?

Ja. JPR Entreprenad kan gå in som underleverantör eller ta ansvar som byggherre och totalansvarig i stora och små byggprocesser. Idag hjälper vi både fastighetsbolag och byggföretag som behöver skickliga, pålitliga och engagerade entreprenörer vid nybyggnationer. Här finns några kunduppdrag.

JPR Entreprenads goda råd vid nybyggnationer:

Anpassa ditt hus efter tomten. Se till att du har kontroll över den mark som huset ska byggas på och vet vilka fördelar och nackdelar som tomten innebär. Lägg resurser på bra förberedelser av marken, så att ditt nya hus står stadigt på sin grund.

Se till att du har kontroll på administrationen som krävs vid nybyggnation. Det handlar inte bara om att du ska få bygglov och projekteringsunderlaget godkänt av din kommun. Du ska också ha en kontrollansvarig i ditt byggprojekt. Kontrollansvarig är inte samma funktion som byggherre. Kontrollansvarig har till uppgift att följa upp byggprocessen och ser till att alla moment gör rätt och korrekt. För att vara KA-ansvarig ​​​​​​​krävs certifiering. När du väljer att arbete med oss ser vi till att du har alla funktioner på plats och går igenom dina bygghandlingar tillsammans med oss. En viktig framgångsfaktor är att kommunikation mellan dig och dina leverantörer är tydlig och samstämmig. Det är också vår specialitet.

Tänk på att det tar tid att bygga hus och är en komplicerad process. Se till att uppstarten av projektet får ta tid, och skjut inte upp viktiga beslut i den här fasen. Vi hjälper dig att checka av alla punkter i rätt tid, men se till att lägga tid på planering och projektering. Det kommer ge en bättre resa och byggprocess.