Målning invändigt

Våra målare har en bred expertis inom branschen som är anpassningsbara och flexibla när det gäller dina önskemål. Inget måleriarbete är för litet eller för stort att genomföra för oss. Vill du att vi kommer hem till dig som privatperson och målar ett sovrum, eller tar oss an ett helhetsuppdrag av i större skala hos er bostadsrättsförening eller ert företag så gör vi det -  det finns inga begränsningar på arbetets storlek när du anlitar oss.

Vi har även erfarenhet inom renoveringar av kulturfastigheter, som exempelvis sekelskifteshus som är k-märkta. Samt trapphus i exempelvis bostadsrättsföreningar. Vi utför dessutom tapetseringsarbeten.

Vi använder oss av branschledande färgproducenter, därför är våra huvudleverantörer Alcro och Flugger. Vi är självklart flexibla om ni har andra färgönskemål. 

JPR Entreprenad vill alltid komma till platsen och titta för att ge en rimlig offert, som vi alltid lämnar till er skriftligt och utan kostnad. För oss är det A och O att våra projekt blir utförda på bästa möjliga vis med toppresultat och därför följer vi alla regler och anvisningar som finns kring måleriarbeten. Våra arbeten utförs därför alltid miljömässigt och med största möjliga säkerhetstänk för alla inblandade parter.
 
Vill du som privatperson ha rotavdrag så löser vi självklart det. Avdraget innebär en reduktion på 30 % av arbetskostnaden. Jobbet med ansökan om avdraget samt kontakten med skatteverket sköter vi.

Välkommen att hör av dig till oss!