Fönstermålning

En av våra specialiteter är att renovera fönster, både gamla och nya. Vi utför alltid en proffesionell kontroll och gör en bedömning av renoveringsbehovet, för att nå bästa möjliga resultat.

Många gånger är fönsterrenovering ett perfekt alternativ istället för att byta ut fönstren. På så vis bevaras dessutom karaktären på huset, vilket med största sannolikhet är relevant på äldre hus som ska bevaras i befintligt skick. Ytterligare en viktig anledning till att renovera fönstren istället för att byta ut dem är miljön - på så vis underlättar vi för miljön. Vi utför även glasbyten vid behov.

Vi vill alltid komma till platsen och titta för att ge en rimlig offert, som vi alltid lämnar till er skriftligt och utan kostnad. För oss är det A och O att våra projekt blir utförda på bästa möjliga vis med toppresultat och därför följer vi alla regler och anvisningar som finns kring måleriarbeten. Våra arbeten utförs därför alltid miljömässigt och med största möjliga säkerhetstänk för alla inblandade parter.

Vill du som privatperson ha rotavdrag så löser vi självklart det. Avdraget innebär en reduktion på 30 % av arbetskostnaden. Jobbet med ansökan om avdraget samt kontakten med skatteverket sköter vi.

Välkommen att hör av dig till oss!