Ert byggprojekt med vårt engagemang 

Vi utför jobb åt Bostadsrättsföreningar, Fastighetsbolag, Företag & Privatpersoner.  Tillsammans med er skapar vi miljöer att trivas i.

JPR Entreprenad AB startades med ambitionen att erbjuda er som kund en partner med en bred kompetens, kapacitet och erfarenhet av att ta helhetsansvar över en byggprocess, där ni som kund skall finna den hjälp ni söker. För oss är tydlighet, god kommunikation, trygghet, tillgänglighet och samarbete en förutsättning och ett vinnande koncept. Därför ser vi till att alltid inkludera dessa komponenter i våra projekt

Vad är du
​​​​​​​ute efter?


Vad behöver du hjälp med? Läs mer om hur du kan renovera, bygga om och skapa ett bekvämare, mer värdefullt och hemtrevligare hem tillsammans med oss.

Ombyggnad, nybyggnad och renovering

Hos JPR Entreprenad får du hjälp med att skapa ett finare, bättre och härligare hem.
Oavsett vad du behöver hjälp med, ser vi till att göra ditt hem snyggare och bekvämare. Vi löser stora och små ombyggnationer, renoveringar och hela nybyggnationer. Idag arbetar vi med golvläggning, fönsterrenovering, tak- och fasadrenovering såväl som att ge dig ett nytt badrum eller kök. Börja med att kontakta oss för diskussion och rådgivning.

​​​​​​​Du bokar ett möte här!

Några av våra ramavtalskunder