Fasadmålning

Vi målar om fasader, oavsett vilken typ av fasad som behöver behandlas; puts, trä, tegel och så vidare. Har du en byggnad med puts så utför vi mindre putslagningar och tvättningar.  Vi jobbar även med linoljemålningar - särskilt på gamla k-märkta hus.

Vi vill alltid komma till platsen och titta för att ge en rimlig samt kostnadsfri offert, som vi alltid lämnar till er skriftligt.

För oss är det A och O att våra projekt blir utförda på bästa möjliga vis med toppresultat och därför följer vi alla regler och anvisningar som finns kring måleriarbeten. Våra arbeten utförs därför alltid miljömässigt och med största möjliga säkerhetstänk för alla inblandade parter.
 
Vi använder oss av sky-lift eller ställningar beroende på vilken höjd fasaden har. Sky-lift vid svårare och högre ställen och höjder. Vår personal är även utbildad inom dessa delar av arbetet och har alltid en licens i ryggen. 

​​​​​​​Vill du som privatperson ha rotavdrag så löser vi självklart det. Avdraget innebär en reduktion på 30 % av arbetskostnaden. Jobbet med ansökan om avdraget samt kontakten med skatteverket sköter vi.

Välkommen att hör av dig till oss!