Om oss

JPR Entreprenad AB startades med ambitionen att erbjuda er som kund en partner med en bred kompetens, kapacitet och erfarenhet utav att ta helhetsansvar, där ni som kund skall finna den hjälp ni söker.
Vi utför bygg och målerientreprenader åt bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, företag och privatpersoner som Generalentreprenör samt Totalentreprenör. 
Våra främsta affärsområden är:

Entreprenad: 

Byggentreprenad: vi jobbar med alla typer av byggentreprenader såsom renovering, ombyggnationer, tillbyggnationer och nybyggnationer mm. 
Målerientreprenader: vi jobbar med alla typer av målerientreprenader såsom invändig målning/tapetsering, utvändig målning, fasadrengöring, trapphusmålningar mm.


Service: 

Vi utför alla typer av servicearbeten såsom dörrbyten, golvläggning, målningsarbeten mm.

Viktiga ledord som vi arbetar efter:

Kundfokus: Vi eftersöker alltid långvariga kundrelationer varför vi värnar om just er. 
Kvalité: Vår strävan är att alltid leverera arbeten med hög kvalité, vilket för oss och våra medarbetare är en stolthet.
Tillgänglighet: Att finnas tillgänglig från start till färdigställande och i sammarbete med er leverera det slutresultat vi gemensamt kommit överens om. 
Ekonomi: Alla projekt och beställare är unika med olika förutsättningar. Vi jobbar efter att gemensamt med er finna den ekonomiska lösningen som passar just för ert projekt. Ekonomisk uppföljning med avstämningar mot fast pris eller budget hör även till vår vardag för er och vår säkerhet.
Tid: Vardagen är inte alltid lätt att få ihop, både på arbetet eller privat möter vi tidspress. Oavsett om ni står inför en komplicerad renovering/ombyggnation av ert kontor, lager eller bostad finns vi med under hela processen för att bistå med vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa er med tidplanering, optimering och struktur i ert projekt.