Om oss

JPR Entreprenad den mindre totalentreprenören med den stora erfarenheten, så ser vi på oss själva när frågan ställs.
Vår styrka ligger i den lilla organisationens snabba beslutsvägar och nära relation med kunden där vår ambition är att fullt fokus ska riktas mot er och just ert projekt. Att finnas tillgänglig och från start till färdigställande och alltid leverera arbeten med hög kvalité är för oss otroligt viktigt.

​​​​​​​Den långa och breda erfarenheten kommer från oss som jobbar inom JPR entreprenad där alla har mångårig erfarenhet inom respektive proffession.
Den kompetens vi inte har inom bolaget, kompenserar vi med goda relationer med våra samarbetspartners inom alla tänkbara yrken inom bygg. 

JPR Entreprenad startades med ambitionen att erbjuda er som kund en partner med bred kompetens och kapacitet att ta helhetsansvar inom bygg och måleri där såväl privatperson som företag skall finna den hjälp ni söker.
Vi åtar oss alla former av nybyggnationer till ombyggnationer och är behjälpliga från projektering till färdigställande. Kontakta oss gärna med ert projekt och diskutera era planer med oss. Vi finns alltid där för er under vilket skede ni än befinner er i.​​​​​​​

Tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning samt offert!
shutterstock 104946530shutterstock 104946530
shutterstock 104946530